Велинград - online - Старата власт сложи нов началник на полицията във Велинград 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Старата власт сложи нов началник на полицията във Велинград
Публикувано 2014-08-12 10:21:24 от Темпо

От 5 август 2014 г. (ден преди встъпването в длъжност на новото служебно правителство) Районното управление на полицията (РУП) във Велинград има нов началник - Йовчо Йовчев. На тази дата той е представен пред състава на полицейското управление от заместник-директора на Областната дирекция на МВР-Пазарджик Иван Васев.

По информация от областния пресцентър на полицията Йовчо Йовчев е на 41 години, магистър по право от Великотърновския университет “Св. Св. Кирил и Методий”. Започнал е работа в структурите на Министерство на вътрешните работи през 2007 г., като последователно е заемал длъжностите младши дознател, дознател, разследващ и старши разследващ полицай. Временно е бил назначен на длъжността главен разследващ полицай в отдел “Досъдебно производство” при ОДМВР-Пазарджик.
Новият началник сменя на поста досегашния старши инспектор Стоян Люцканов, който бе назначен точно преди година - през август 2013 г., но като временно изпълняващ длъжността. Назначението на Йовчо Йовчев е сред подписаните от министъра на вътрешните работи в оставка Цветлин Йовчев в последните дни на управлението на правителството на Пламен Орешарски. За вестник “Темпо” говорителят на пресцентъра на Областната дирекция на МВР Мирослав Стоянов съобщи, че новият началник на РУП - Велинград Йовчо Йовчев не е назначен като временно изпълняващ длъжността, а като титуляр, каквато възможност дава новият закон за МВР.
Стр. инспектор Стоян Люцканов ще продължи кариерата си в сектор “Криминална полиция” в Пазарджик, каквото по думите на М. Стоянов е било неговото лично желание. Очакват се промени и в ръководството на сектор “Охранителна полиция” в РУП - Велинград.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води