Велинград - online - СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 12.08.14 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 12.08.14
Публикувано 2014-08-12 10:28:01 от Темпо

БАСЕЙН Започна разрушаването на покрития плувен басейн с олимпийски размери във Велинград,чийто строеж е започнал през 70-те години на миналия век с първа копка на ген. Атанас Семерджиев. След продажба през 90-те години недовършеният строеж стана частна собственост, а сега общината е дала разрешение и собствениците пристъпиха към събарянето на сградата.


ЦЪРКВА Църквата “Успение Богородично” в кв. Лъджене се подготвя за честването на своя храмов празник - 15 август, Голяма Богородица. За празника ще бъде раздаден курбан за здраве, за който продължава набирането на дарения.

ДЕФИЛЕ Областното пътно управление отново затвори за ден пътя от Велинград до Варвара. В четвъртък, 7 август, движението на МПС бе спряно заради строително-ремонтните дейности по жп-моста на входа на дефилето. Крайният срок за изграждане на надлеза и пускане на жп-линията Септември - Добринище е 23 август 2014 г., като за момента този срок не е удължен.

РЕМОНТИ С дата 31 юли 2014 г. Министерският съвет отпусна допълнителни средства за приоритетни ремонти в държавни и общински училища. В списъка на държавните училища, които получават пари за ремонтни дейности, е Възпитателното училище интернат “Ангел Узунов” в Ракитово. Сумата е 99 500 лева.

ТРЯВНА От петък до неделя служители от Общинска администрация - Велинград участваха в семинар в Трявна като част от проекта за повишаване на административния капацитет, финансиран със средства от ЕС.

3D От 16 август в салона на читалище “Отец Паисий” ще започнат кинопрожекции на 3D. Очаквайте хитови холивудски продукции и анимационни филми, които ще продължат и през септември.
СЪБОРИ Абланица откри сезона на летните събори в региона с покана за народно увеселение на 9 август, събота. Големият събор на поляните в Юндола тази година ще се проведе на 7 септември, а за гостите отново ще пее народният певец Янко Неделчев.

КОНЦЕРТ На 17 август (неделя) от 19 часа на сцената на площад “Н. Гяуров” във Велинград ще изнесе концерт ансамбъл за руски песни и танци “Везелица” от град Белгород.

От редакцията: Този брой на “Темпо” е приключен редакционно на 8 август 2014 г.

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола