Велинград - online - ДПС първи регистрираха листа, начело пак е Д. Пеевски 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

ДПС първи регистрираха листа, начело пак е Д. Пеевски
Публикувано 2014-08-26 09:40:04 от Темпо

От 22 август в Районната избирателна комисия в Пазарджик започна официалната регистрация на листите с кандидат-депутати на партиите и коалициите, които ще участват в парламентарните избори на 5 октомври 2014 г.
Още в първия ден областният председател на ДПС Юмер Хамза и досегашният депутат Сергей Кичиков внесоха документите за регистрация на листата на ДПС с 9 кандидати за народни представители.
Първи в нея отново е Делян Пеевски, който записва своеобразен рекорд за 13-ти Пазарджишки избирателен район, след като е начело на листата на ДПС вече три пъти за парламентарни и веднъж за евроизбори. Веднага след него е бившата министърка на спорта Мариана Василева Георгиева-Бенчева. Това подреждане много напомня листата на ДПС за предишните избори за Народно събрание, когато след Д. Пеевски беше Искра Михайлова, която впоследствие стана министър на екологията, а от няколко месеца е евродепутат. Подобно на предишните парламентарни избори отново на трета позиция е представителят на Велинград като най-силна структура на ДПС в областта Сергей Кичиков, който е от Драгиново.
За трето място в листата, но на БСП, се бори още един велинградчанин. На областен съвет на 19 август социалистите гласуваха за подреждането на своите кандидат-депутати. Името на водача Янаки Стоилов, който е бил народен представител вече в 6 парламента, бе посочено от ръководството на БСП. Представители на местните структури определиха с гласуване на втора позиция да бъде досегашният депутат Йордан Младенов, а на трето - лидерът на велинградските социалисти Георги Янчев. На изборите през май 2014 г. Георги Янчев бе на пето място в листата, сега се изкачва две позиции нагоре, въпреки че ще трябва да се изчака и окончателното регистриране на листата.
До 24 август включително нито една друга политическа сила освен ДПС не регистрира своите кандидати за народни представители в РИК - Пазарджик. Крайният срок изтича на 2 септември, когато ще са ясни всички листи, борещи се за деветте мандата в нашия избирателен район.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай