Велинград - online - Жалба в КЗК блокира асфалтирането 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Жалба в КЗК блокира асфалтирането
Публикувано 2014-08-26 09:41:42 от Темпо

На 18 август 2014 г. Комисията за защита на конкуренцията (КЗК) реши да образува производство по жалбата, подадена от “Сдружение Велинград” във връзка с обществената поръчка за асфалтиране на улици и направа на бордюри и тротоари във Велинград. До жалбата се стигна в резултат на проведения от общината конкурс, в който документи подадоха 6 фирми, 4 от тях не бяха допуснати до участие и за победител бе избрана асеновградското дружество “Запрянови-03”. Поръчката е на стойност 1 милион лева, осигурени по инвестиционната програма на предишното правителство “Растеж и устойчиво развитие на регионите”.

Образуването на производство по жалбата на “Сдружение Велинград” блокира подписването на договор със “Запрянови-03” и отлага във времето началото на асфалтирането. В същото време жалбоподателите не са поискали мерки за спиране на поръчката и затова Община Велинград ще иска от КЗК да разреши предварително изпълнение с мотив, че заложените ремонтни дейности са наложителни, от голям обществен интерес и сезонът за тяхното извършване е точно в момента.
Крайната дума отново ще има КЗК, а междувременно със заповед на областния управител Иван Йорданов бе определена работна група, която извършва оглед на място на всички финансирани проекти по публичната инвестиционна програма. За общините от област Пазарджик бяха одобрени 21 проекта на обща стойност 11 358 170 лв. През седмицата беше проверено изпълнението на проектите в Белово, Пазарджик, Бошуля, Карабунар, Виноградец, Ветрен, Лесичово, а през настоящата седмица рабтоната група ща продължи проверките на място в общините Батак, Брацигово, Пещера, Велинград и Стрелча.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води