Велинград - online - Детски турнир събира футболни школи във Велинград 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Детски турнир събира футболни школи във Велинград
Публикувано 2014-09-02 09:05:14 от Темпо

Първото издание на Междунардония детско-юношески турнир за “Купата на Велинград” ще се проведе между 31 август и 5 септември 2014 г. Организаторите са поканили 10 отбора, а надпреварата е бъде разделена в две възрастови групи - до 11 години (за деца, родени след 1 януари 2004 г.) и до 14 години (за деца, родени след 1 януари 2001 г). Първите ще играят на стадиона в Ракитово, а вторите - на стадиона във Велинград.

Участието в турнира и в двете възрастови групи потвърди сръбският ”Партизан” (Белград) - една от най-добрите футболни академии в Европа, официално призната и от европейската футболна федерация УЕФА за водеща школа на Стария континент. В спора за “Купата на Велинград” се включват и отборите на голяма част от детско-юношеските школи в страната като ”Берое” (Стара Загора), ”Ботев” (Пловдив), ”ДАФ” (София), ”ДИТ” Спорт (София), ”Етър” (Велико Търново), ”Национал” (София), ”Славия” (София), ”Черно море” (Варна) и ”Черноморец” (Бургас).
Детските отбори на ”Чепинец” (Велинград), които не са сред поканените, ще имат възможност да изиграят по няколко контроли с участващите в турнира.
Турнирът бе открит в неделя на центъра във Велинград от кмета Иван Лебанов. За награждаването са поканени президентът на БФС Борислав Михайлов, председателят на ЗС на БФС Валентин Чакъров и кметовете на Велинград Иван Лебанов и на Ракитово Любомир Петков.
Целта на турнира е да се подпомогне развитието на играчите от участващите отбори, които ще имат възможност да премерят сили преди началото на новия футболен сезон. Освен това ще има отлични условия за изграждане на ползотворни и дългосрочни добри отношения между деца, треньори и ръководители от всички участващи клубове. Организаторите от общините Велинград и Ракитово и Туристическа агенция “Национал Турс” са осигурили всички необходими условия за провеждането на надпреварата, а съдийското обезпечаване е поверено на ЗС на БФС. Мачовете от “Купата на Велинград” ще бъдат предавани пряко от няколко спортни сайта.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай