Велинград - online - Как ще ги стигнем американците 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Как ще ги стигнем американците
Публикувано 2014-09-02 09:06:26 от Темпо

“Мамо, това е колата на “Бързи и яростни”!”, възкликва с детски възторг момче на 7-8 години. До него млади момичета мечтаят пред открита лимузина, сякаш излязла от холивудски филм с палми и калифорнийски брегове. Най-много хора гледат, снимат и коментират моторите-легенда с марка “Харлей Дейвидсън”.

На 30 август 2014 г. централният площад на Велинград се превърна в автосалон на открито. Със съдействието на общината курортът бе домакин на традиционната есенна сбирка на Клуба на собствениците и любителите на на американски коли в България. Членовете на този клуб следват максимата, че има само два вида коли - американски и всички останали. Точно както мислят и 75% от американците, които според статистиките никога не биха си купили друг автомобил, освен “Made in USA”.
Българските членове на клуба доказаха, че са вложили много грижи и любов във возилата си с известните американски марки “Форд”, “Джип”, “Крайслер”, “Шевролет”, “Понтиак”, “Буик” и др., чиито различни модели и разновидности видяхме в събота във Велинград. И ако от прозорците на някои се вееше американското знаме, то на таблото на други имаше пожълтял брой на вестник “Работническо дело” от 1994 г. - като намигване, че и най-заклетите американски фенове пак са си българи. Множеството хора на различна възраст, които разгледаха “автосалона”, се убедиха, че преди повече от век Хенри Форд е създал една индустрия, която през годините и днес си остава едно от големите технически постижения на американците. А на нас ни остава да продължим да се питаме “Как ще ги стигнем...”
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай