Велинград - online - 11 медала за “Караоке” от “Съзвездия в Несебър” 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com

Продава /наем офиси

Даралl EООД


За Велинград
· Начало
· История
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Tuesday, September 25
· Ветераните защитиха честта на велинградската плувна школа
· „Чепинец” с четвърта поредна победа
· ФК ”Чепинец” отново само с детски отбор и без юноши!
Wednesday, September 19
· СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 181.09.18
· Ще има ли достатъчно дърва за огрев?
· Учебната година започва нормално и с повече първокласници
· Единна Европа може да се справи с всички проблеми
· Дипломати проведоха работна среща във Велинград
· ВОМР с подкрепата на ОПЕРАТИВНА ПРОГРАМА „Развитие на човешките ресурси” 2014 –
· Започват обществените поръчки за ремонт на ул. „Тошо Стайков“ и „Вела Пеева“
· Общината осъдена да плати 29 990 лева на адвокат на “Еkо Титан”
· В Грашево Цв. Цветанов обеща ремонт на пътя
· Кметът предлага солидарен фонд за лечение
· Изхвърлят ли се отпадъци в уж закритото сметище?
· Нерегламентираните сметища – омагьосан кръг без изход
· Със 72 500 лева ще информират по проекта за инсталации за боклука
· Почти половината учители ще се пенсионират в близките 10 години
· Малки обяви: 18.09.18
· Бирково
· Добър пример от община Сливен

11 медала за “Караоке” от “Съзвездия в Несебър”
Публикувано 2014-09-02 09:25:08 от Темпо

От 20 до 25 август в един от най-красивите ни морски курорти - Несебър, се проведе четвъртото издание на Международен арт фестивал-конкурс за деца “Съзвездия в Несебър”. На този престижен форум се явиха представители на домакините от България, Русия, Молдова, Украйна, Грузия, Македония, Албания, Сърбия.

Фестивалът се състои от няколко направления: Музика: музикални колективи за класическа музика - академични хорове, солисти; вокални групи и соло изпълнители на народни песни и забавна музика; инструментални ансамбли и соло изпълнители на народни, класически и други инструменти; Хореография: колективи за фолклорни танци, класически балет, модерен балет, бални, спортни, характерни, мажоретни танци, спортен рок-енд-рол и др.; Изобразително изкуство - художници; Нестандартни форми на младежко творчество - групови и солови изпълнения на циркова акробатика, илюзионисти, жонгльорство, пантомима, мода.
В направлението вокални групи и соло изпълнители на забавна музика участие взеха талантите от Вокална група “Караоке“ Велинград с ръководител Юлиана Ковачева: Теодора Райнова, Лилия Радойчева, Ани Ушева, Кристин Костова, Георги Филипов, Мирослав Бозев, Виктория Колева, Пагане Петрова, Сонай Юсеин и Иванка Средкова. Децата огласиха с прекрасните си гласове Стария град, Амфитеатъра и Старата Митрополия.
От всичките 10 изяви на сцена групата се завръща с 11 медала. Жури в състав Тони Димитрова, Светослав Лобошки и Хайгашот Агасян присъди заслужените награди. Бронзови медалисти са Лилия Радойчева и Теодора Райнова, както и за дуетното им изпълнение; бронзов медал и за дуета Кристин Костова и Георги Филипов. Сребърни медали спечелиха Георги Филипов, Кристин Костова, Иванка Средкова, Ани Ушева и дуетът Иванка Средкова и Сонай Юсеин. Златен медалист е Сонай Юсеин, злато и за изпълнението на цялата вокална група в първа възрастова категория. За първи път от създаването на фестивала се състезавахме с участници от всички осем страни. Само в трета възрастова група вокалистите бяха 190. Ето затова медалите ни са изключително постижение и наистина дават повод за гордост. Освен децата своя медал за отличен вокален педагог, присъден от Община Несебър, получи и ръководителката Юлиана Ковачева.

БЛАГОДАРНОСТ
Има един много важен човек, на когото дължим хиляди благодарности и без когото тези награди нямаше да бъдат реализирани. Тя се казва Мария Лазарова. На своя юбилеен рожден ден организира благотворителна вечер и вместо да получи подаръци, тя дари всичките събрани средства за децата от вокална група “Караоке” - гордостта на Велинград. Благодарение на този изключителен жест децата успяха да заплатят своите такси за участие, които въобще не са малки и да покрият част от разходите си.
Деца, родители и ръководител присъждаме на Мария Лазарова приз “Златно сърце” и сме щастливи, че съществуват хора като нея, които да ценят нашия труд, нашето творчество и успехи. Всяко наше изпълнение ще бъде за нея и й пожелаваме здраве и благоденствие. Мими, благодарим ти и те обичаме!
С обич и огромна признателност: Юлиана Ковачева, родители и деца

 
SPA Hotel-Olympic

Недвижими имоти


Къща за гости Bumerang


Вашата реклама в Интернет
Изработване на реклама, ефективна рекламна стратегия , публикуване на вашата реклама в този сайт.
Тел. 0876521487

Минерали-М Велинград

Вила


Мебели от масив

Пречистване на отпадни води