Велинград - online - 11 медала за “Караоке” от “Съзвездия в Несебър” 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

11 медала за “Караоке” от “Съзвездия в Несебър”
Публикувано 2014-09-02 09:25:08 от Темпо

От 20 до 25 август в един от най-красивите ни морски курорти - Несебър, се проведе четвъртото издание на Международен арт фестивал-конкурс за деца “Съзвездия в Несебър”. На този престижен форум се явиха представители на домакините от България, Русия, Молдова, Украйна, Грузия, Македония, Албания, Сърбия.

Фестивалът се състои от няколко направления: Музика: музикални колективи за класическа музика - академични хорове, солисти; вокални групи и соло изпълнители на народни песни и забавна музика; инструментални ансамбли и соло изпълнители на народни, класически и други инструменти; Хореография: колективи за фолклорни танци, класически балет, модерен балет, бални, спортни, характерни, мажоретни танци, спортен рок-енд-рол и др.; Изобразително изкуство - художници; Нестандартни форми на младежко творчество - групови и солови изпълнения на циркова акробатика, илюзионисти, жонгльорство, пантомима, мода.
В направлението вокални групи и соло изпълнители на забавна музика участие взеха талантите от Вокална група “Караоке“ Велинград с ръководител Юлиана Ковачева: Теодора Райнова, Лилия Радойчева, Ани Ушева, Кристин Костова, Георги Филипов, Мирослав Бозев, Виктория Колева, Пагане Петрова, Сонай Юсеин и Иванка Средкова. Децата огласиха с прекрасните си гласове Стария град, Амфитеатъра и Старата Митрополия.
От всичките 10 изяви на сцена групата се завръща с 11 медала. Жури в състав Тони Димитрова, Светослав Лобошки и Хайгашот Агасян присъди заслужените награди. Бронзови медалисти са Лилия Радойчева и Теодора Райнова, както и за дуетното им изпълнение; бронзов медал и за дуета Кристин Костова и Георги Филипов. Сребърни медали спечелиха Георги Филипов, Кристин Костова, Иванка Средкова, Ани Ушева и дуетът Иванка Средкова и Сонай Юсеин. Златен медалист е Сонай Юсеин, злато и за изпълнението на цялата вокална група в първа възрастова категория. За първи път от създаването на фестивала се състезавахме с участници от всички осем страни. Само в трета възрастова група вокалистите бяха 190. Ето затова медалите ни са изключително постижение и наистина дават повод за гордост. Освен децата своя медал за отличен вокален педагог, присъден от Община Несебър, получи и ръководителката Юлиана Ковачева.

БЛАГОДАРНОСТ
Има един много важен човек, на когото дължим хиляди благодарности и без когото тези награди нямаше да бъдат реализирани. Тя се казва Мария Лазарова. На своя юбилеен рожден ден организира благотворителна вечер и вместо да получи подаръци, тя дари всичките събрани средства за децата от вокална група “Караоке” - гордостта на Велинград. Благодарение на този изключителен жест децата успяха да заплатят своите такси за участие, които въобще не са малки и да покрият част от разходите си.
Деца, родители и ръководител присъждаме на Мария Лазарова приз “Златно сърце” и сме щастливи, че съществуват хора като нея, които да ценят нашия труд, нашето творчество и успехи. Всяко наше изпълнение ще бъде за нея и й пожелаваме здраве и благоденствие. Мими, благодарим ти и те обичаме!
С обич и огромна признателност: Юлиана Ковачева, родители и деца

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай