Велинград - online - Водачите ясни, листите - в последния момент 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Водачите ясни, листите - в последния момент
Публикувано 2014-09-02 10:19:13 от Темпо

На 2 септември изтича срокът, в който партийните централи трябва да регистрират своите листи с кандидат-депутати. Както “Темпо” вече писа, още в първия ден от срока (22 август) ДПС подадоха документите за своята листа с водач Делян Пеевски. Но след това до 31 август включително Районната избирателна комисия (РИК) в Пазарджик регистрира едва 4 листи: на Българска социалдемокрация с водач Йорданка Делкова, на Български национален съюз-НД с водач Тони Баждаров, на АБВ с водач д-р Стайко Спиридонов и на Обединена България с водач Веселка Ядкова.

През изминалата седмица няколко от големите партии и коалиции обявиха водачите на листите си за цялата страна. В 13-ти Пазарджишки многомандатен район начело на кандидат-депутатите от ГЕРБ ще бъде генерал Стоян Тонев - дългогодишен ръководител на ВМА - София, в момента зам.-кмет на София с ресор здравеопазване. От ГЕРБ ще обявят официално подреждането на останалите кандидати в понеделник, 1 септември. Предварителните очаквания са представител на Велинград да е Дияна Кехайова и тя да заеме пето място в листата.
Също на 1 септември се очаква в РИК да внесат документи и от БСП. Водач на тяхната листа ще е Янаки Стоилов, тук предварителната информация е, че велинградчанинът Георги Янчев ще е на трета позиция.
Вече е ясно и кой ще води листата на Реформаторския блок: в нашия избирателен район коалиционните партньори залагат на Бойка Маринска от Движение България на гражданите. В следващия брой на “Темпо” ще публикуваме повече информация за всички регистрирани в РИК - Пазарджик листи на партии и коалиции за парламентарните избори на 5 октомври 2014 г.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води