Велинград - online - СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 02.09.14 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 02.09.14
Публикувано 2014-09-02 10:45:09 от Темпо

МИЗИЯ Заместник-областният управител Диана Варникова-Милчева изказа благодарност към всички, които подкрепиха дарителската акция в помощ на пострадалите от тежкото наводнение в Мизия. Благодарствени грамоти получиха Йордан Тупаров и Младен Бадански от Ракитово, които осигуриха транспорта за събраните дарения и велинградската фабрика за бутилиране на минерална вода “Акварекс-В” с управител Димитър Павлов, която изпрати в бедстващия район 2.5 тона минерална вода. Грамотите бяха връчени от Свилен Топчиев, председателя на сдружение “Суткя”, което също бе сред организаторите на дарителската акция.


ДОРКОВО Община Ракитово ще сключи договор за допълнителни строително-монтажни работи във връзка с ремонта на ул. “Цепина” в Дорково с фирмата-изпълнител на обществената поръчка “КИД” ЕООД от Видин. Проливните дъждове са довели до ерозия и денивелация на тротоарите, бордюрите и уличното платно, за чието преодоляване при ремонта ще се вложат допълнителни 117 000 лева. Общината обяви и насрочи за 29 септември обществена поръчка за изграждане на външен комин за детската градина в Дорково с прогнозна стойност 5000 лева.

ЦЪРКВА На 5 септември в читалище “Будилник” в Ракитово ще се проведе поредният благотворителен концерт за ремонта на църквата “Света Неделя”. В подкрепа на каузата ще пее оперетната певица и звезда на Музикалния театър в София Катерина Тупарова, която е родена в Ракитово.

ЮНДОЛА Тази неделя, 7 септември, курортът Юндола ще посрещне стотиците гости на ежегодния летен събор. Гост-изпълнител ще бъде народният певец Янко Неделчев, а организаторите подготвят и традиционните борби.

ПЛУВАНЕ На 6 и 7 септември на Централния минерален плаж във Велинград са стартовете от Държавното първенство по плуване за ветерани. Домакините от двата местни плувни клуба “Чепинец” и “Белмекен” очакват много участници и обещават спортни емоции от висока класа за публиката.

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води