Велинград - online - КРИМИНАЛНА ХРОНИКА 09.09.14 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

КРИМИНАЛНА ХРОНИКА 09.09.14
Публикувано 2014-09-09 10:17:58 от Темпо

ПРИСЪДА На 5 септември 2014 год. Окръжен съд - Пазарджик постанови присъда по наказателното дело срещу Райна К. от Ракитово. Тя е призната за виновна, че на 14.12.2013 год. при битов скандал умишлено е умъртвила Х.К. , като го е пробола с нож и е осъдена е на 9 години лишаване от свобода при първоначален строг режим на изтърпяване на наказанието в затвор. На двама граждански ищци е присъдено обезщетение по 40 000 лв. за всеки един от тях. Присъдата подлежи на обжалване пред Апелативен съд - Пловдив.


ТАКСИТА Масови проверки на такситата във Велинград бяха извършени от автопартул на полицията вечерта на 3 септември. Заведени са бързи производства срещу двама шофьори - П. К. на 34 г. и И. Д. на 30 г., които са извършвали таксиметрови превози на хора без необходимата правоспособност и удостоверение за психологическа пригодност.

АМФЕТАМИНИ 22-годишен велинградчанин е задържан за пренос на наркотици в близост до местна дискотека. У мъжа е намерено пакетче с амфетамини и срещу него се води бързо полицейско производство.

РИБА Инспекторите от Изпълнителната агенция за рибарство и аквакултури съставиха поредните констативни протоколи срещу неизвестни извършители. При проверки на язовир “Батак” в района между Дорковския залив и Бункера са намерени два бракониерски уреда тип “комбайн”, а в района на Водолазното училище - 3 бракониерски уреда тип “телевизор”. Уловените костури са пуснати обратно в язовира.

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай