Велинград - online - Маратонът в Ракитово ще има и паричен награден фонд 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Маратонът в Ракитово ще има и паричен награден фонд
Публикувано 2014-09-23 08:29:57 от Темпо

Организаторите на Втория лекоатлетически планински полумаратон “Ремово - Блаца - Ракитово” обявиха, че тази година състезанието ще има и паричен награден фонд. С решение на Общинския съвет бяха отпуснати 500 лева, а финансова помощ ще окажат и спонсори. Благодарение на това ракитовският маратон ще е един от малкото в страната, в който участниците едновременно не заплащат такса и получават парични награди.

Наградите за първите три места на дистанцията 5 километра за мъже и жени са съответно 60, 40 и 30 лева. На 10 километра класиралите се на първо място ще получат 70 лева, на второ - 50 и на трето - 30 лева. В най-дългата 20-километрова дистанция паричните премии са съответно 130, 90 и 50 лева. Успоредно с това победителите в трите дистанции ще бъдат наградени с купи, за всички от първо до трето място ще има медали, а от първо до шесто място - грамоти. Медали ще получат най-възрастният и най-младият участник в маратона.
Домакините се надяват проявата да получи по-голяма подкрепа от училищата във Велинград и се обръщат към преподавателите по физическо възпитание с призив да популяризират състезанието и да организират участието на свои ученици. За всички това е шанс да спортуват на чист въздух, сред красивата природа в околностите на Ракитово.
Приятни емоции ще има и за публиката, като в деня на маратона ще се проведе и първият Рок-фест Ракитово. На сцената ще свирят рокаджийте от група “Ренесанс” - Ракитово, музикантите от рок-група “Оникс” от СОУ “Васил Левски” - Велинград и гостите от “Rocka Rolla”.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


За да остане природа в България