Велинград - online - Нов успех за моториста Мишо Паунов край Радомир 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Нов успех за моториста Мишо Паунов край Радомир
Публикувано 2014-09-23 08:33:58 от Темпо

Велинградският моторист Михаил Паунов се класира първи на състезанията, които се проведоха на 13 и 14 септември в радомирското село Кондифрей, където се намира старото летише на София. Стартовете са от III кръг на националния шампионат по “DRAGRACING BG”. В него участват само специално пригодени автомобили и мотоциклети. Драг рейсинг е състезание между два автомобила (мотори и др.), със старт от спряло положение, на определена дистанция. Победител е този, който пръв пресече финала. Като стандарт са приети две основни дължини на трасето - 1/4 миля и 1/8 миля ( 1 миля се равнява на 1 609 м). Това са съответно 402,33 и 201,16 метра. По-масови са състезанията на 1/4 миля.

В момента Мишо се състезава с мотор “Сузуки”, който има технически подобрения. Организаторите са изисквали наличието на пълна екипировка за участниците, за да се гарантира тяхната сигурност и безопасност. Част от състезателите не са били допуснати до старт точно поради липса на необходимата пълна екипировка, включваща каска, специален спортен костюм, очила, ръкавици и протектори за тялото. Михаил Паунов е имал всичко, което изисква участието в една надревара с мотоциклети.
Състезанието за мотори в клас до 750 куб. см. е преминало по трасе с дължина 400 м при директна елиминация, като са стартирали по двама мотористи. Мишо е постигнал две победи от три старта и това му е донесло първото място, за което е бил награден с купа. Сега му предстои следващото драг състезание, което ще се проведе на 11 и 12 октомври в Сливен.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола