Велинград - online - “Да спечелим любовта на всяко дете и доверието на всеки родител” 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

“Да спечелим любовта на всяко дете и доверието на всеки родител”
Публикувано 2014-09-23 08:46:12 от Темпо

Това е мотото на ЦДГ “Еделвайс” във велинградския квартал Чепино и поредните действия в тази посока се потвърждават от официалното откриване на две нови детски площадки в двора на градината. В продължение на няколко месеца с активни общи усилия и единомислие от страна на ръководството в лицето на директора Величка Манева и всички родители, обединени от училищното настоятелството към ЦДГ “Еделвайс” с председател Надежда Узунова, довеждат своята идея за двете площадки до успешен край.

На специалното тържество по откриването на площадките като гости присъстваха кметът Иван Лебанов, подсигурил съдействие на общината чрез строителната бригада за изливане на бетонните основи и дарил собствени средства, както и зам.-кметовете в отпуск заради изборите Георги Янчев и Даниела Салкина, също допринесли за реализирането на проекта. В своето слово г-жа Величка Манева изрази голямата си благодарност за отзивчивостта и съдействието от страна на родителите. Тя връчи благодарствени писма и адреси на семейство Патаранови, които осигуриха безвъзмездно материалите за пързалките и люлките, както и техния монтаж. Семейство Лагадински дари необходимото количество бетон, а семейство Тужарови осигури превоза. Удобните маси и пейки бяха изработени и предоставени от семейство Нейкови. Всички родители дариха свои средства за набиране на паричен фонд, който да се използва за реализиране на идеята.
Децата представиха своята специално подготвена програма за този техен празник с изпълнения на малките мажоретки от градината, с много стихове, песни и танци. Кметът Иван Лебанов приветства децата и техните учителки родителите с новата придобивка и заедно с директора Величка Манева прерязаха лентата за откриването на площадките. С традиционните питки, мед, здравец и менче с вода всички си пожелаха благополучиие и бъдещи успехи. Много от родителите споделиха, че са изключително доволни от това, че техните деца посещават ЦДГ “Еделвайс”, защото смятат, че тази градина може да бъде добър пример във всичко, което се прави в интерес на децата. Тяхното доверие отдавна е спечелено и са готови отново да се включат с голямо желание за осъществяването на следващи проекти и начинания.
В двора на детската градина вече са изградени спортни площадки за мини волейбол, баскетбол и футбол. Има сцена, която се използва за музикално-творчески изяви на децата и за провеждане на различни празници и тържества. Сега това се допълва и с двете нови чудесни и удобни площадки, които ще забавляват децата по време на техните игри.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


За да остане природа в България