Велинград - online - Велинградско гостоприемство за фестивала на хората с увреждания 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Велинградско гостоприемство за фестивала на хората с увреждания
Публикувано 2014-09-23 09:04:00 от Темпо

Осем певчески групи се събраха на сцената на XII фестивал на хората с увреждания от област Пазарджик, който се проведе на 19 септември в голямата зала на Община Велинград. Нашата община за четвърти път прие задачата да бъде домакин на събитието, за което председателят на Регионалния съюз на инвалидите Кирил Анов отправи специална благодарност към кмета Иван Лебанов за проявената съпричастност към хората с увреждания от цялата област.

Като патрон на фестивала кметът Иван Лебанов го откри с пожелание за успех към всички участници и с обещание да помага с пеенето, ако се наложи. Кметът връчи награда на председателката на велинградското дружество на хората с увреждания “Зорница” Катя Славова за нейната активна работа и постоянни изисквания към общината - последният видим резултат са перилата на входа на общинската сграда, които помогнаха на участниците в певческия конкурс. Награда от кмета получи и Стойка Станоева - “жената-здравец”, която посреща с усмивка и китка здравец всички важни гости на Велинград.
Кирил Анов прочете поздравителен адрес до участниците във фестивала от председателя на Съюза на инвалидите в България Кирил Коцев. Кандидатът за народен представител от коалиция “БСП лява България” Йордан Младенов прочете поздравителен адрес от евродепутата Илияна Йотова, която е спонсор на фестивала. Специален поздрав към участниците бяха изпълненията на велинградските музикални таланти Ани Ушева от “Караоке” и Иванка Алексиева от “Звънче”.
Всяка от певческите групи, сред които и велингарадската “Приятели на песента”, по регламент имаше 20-минутна програма. Изпълненията оценяваше изцяло велинградско жури с участието на музикалните специалисти Ели Саздова, Юлиана Ковачева и Иван Казалиев. А уважение и аплодисменти заслужиха наистина всички, които излязоха на сцената, защото най-голямата победа е тази на човешкия дух.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води