Велинград - online - Запасните на сбор в м. “Добра вода” 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Запасните на сбор в м. “Добра вода”
Публикувано 2014-09-30 09:29:32 от Темпо

На 17 септември Съюзът на офицерите и сержантите от запаса и резерва - Велинград с председател о.з. майор Костадин Златев се събра в с. Дорково. Тъй като беше дъждовно, дорковци ни предоставиха заведение, в което проведохме сбор на личния състав с участието на 100 членове.

На 22 септември участвахме в традиционния сбор на запасните от Пазарджишка област в местността “Добра вода” по случай 25-годишнината от възстановяването на съюза. Отпразнувахме 106 г. от обявяването на независимостта на нашето отечество и оттадохме почит към загиналите военнослужещи от Родопския отряд във войната с Турция от 1912 г.
Сбора на запасните бе организиран от областния управителен съвет с председател о.з. полк. Христозов. Знаменосци от областта преминаха с тържествен марш и с почетните знамена. Генерал-лейт. Топалов, председател на ЦС на СОСЗР, беше почетен гост и поздрави участниците с пожелания за здраве и успешна дейност и раздаде грамоти за изпълнение на задачите. От Велинград носители на грамоти са: о.з. майор К. Златев, старшина Иван Витанов и Мария Цекова - асоцииран член и дружествен председател.
В музикалната програма на сбора взе участие и вокалният състав на велинградските запасняци с музикален ръководител Марушка Главеева. Певците изпълниха патриотични и народни песни и получиха три грамоти. Под вековните буки се извиха хора, а участниците бяха изненадани от салютите на велинградското импровизирано черешово топче. В паузите между танците се декламираха стихове, като кап. Боряна Стаева от Велинград рецитира своето стихотворение “Възродената Родина”, по случай Деня на независимостта на България.
Боряна Стаева

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола