Велинград - online - Гласуваха поредната серия решения за минерални води 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Гласуваха поредната серия решения за минерални води
Публикувано 2014-09-30 10:11:36 от Темпо

На септемврийската сесия бяха взети поредната серия решения, свързани с минералните води. “Деви” ЕООД ще плати на общината сумата от 676 лева за прокарването на водопровод за минерална вода с дължина от 208 метра. Съветниците гласуваха цената, след като на две сесии отлагаха решението, а от общината обявиха, че дължимите такси за минерална вода са платени от фирмата.

Одобрена бе цената от 6 472 лева за право на прокарване на водопровод с дължина 1876 метра на фирма “Алена хотелс” ЕООД - София за хотел “Здравец”.
Съветниците гласуваха единодушно за молбата на “Елбрус Холидейс” за изменение на разрешителното за водовземане на минерална вода от сондаж № 4 “Власа”, като увеличиха разрешения дебит от 0.3 на 0.5 литра/секунда, а ползваният годишен обем от 9460 куб.м. на 15 768 куб.м. Мотивите за искането на “Елбрус Холидейс” са разширяване на дейността, покриване на външния басейн на хотел “Аура” и увеличаване на режима му на работа от сезонен в целогодишен, увеличаване на балнеопроцедурите и нови инвестиционни проекти на фирмата.
Общинският съвет отказа искането на фирма “Фобос 99” от с. Синитево за определяне на трасе за нов водопровод с дължина 872 кв.м. за минерална вода от сондаж “Вельова баня” до м. Санаториума. Против прокарването на топлопровода се изказа Александър Гагов, който изтъкна, че трасето (посока “Марбас”) минава през пешеходна зона и там не може да се копае и руши. В подкрепа на молбата гласуваха само съветниците от ГЕРБ, а останалите се въздържаха.

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай