Велинград - online - СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 30.09.14 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 30.09.14
Публикувано 2014-09-30 10:15:47 от Темпо

НЕЗАВИСИМОСТ С издигане на българското знаме и слово, произнесено от зам.-кмета Атанаска Хрисчева, на 22 септември във Велинград бе чествана 106-годишнината от обявяването на независимостта на България. В церемонията взеха участие малцина граждани и кандидат-депутати.


КОНКУРС На 24 септември се проведе конкурсът за избор на изпълнител по обществената поръчка за изграждане на мост в Драгиново. За изграждането на съоръжението над река “чепинска” в центъра на селото са отпуснати 835 368 лева. Оферти подадоха три фирми: “ИСА 2000”, “Еко-Хидро 90” и обединението “Път строй - Марица строй”.

РАБОТА До 3 октомври в община Велинград ще се приемат документи по проект “Център за социално включване “Развитие”, в рамките на който ще бъдат назначени медиатор и социален работник. Целта на проекта е интеграция на деца в детските градини и предучилищните групи.

ПРОКУРОР Станаха известни кандидатите за административен ръководител на Окръжна прокуратура - Пазарджик. За поста ще се състезават прокурорите Георги Кацаров, Васил Малинов и Радослав Бакърджиев.

ТУРИЗЪМ Сдружението на хотелиерите и ресторантьорите - Велинград подкрепи акцията на колегите си от Слънчев бряг, които настояват за създаване на Министерство на туризма, звено “Туристическа полиция” към МВР и преразглеждане на визовата политика. Зад исканията застава и Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация.

ГРИП От 25 септември Регионалната здравна инспекция в Пазарджик даде старт на кампания за имунизация с противогрипни ваксини. От инспекцията напомнят, че най-подходящият период за поставяне на ваксините, е през октомври.

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


За да остане природа в България