Велинград - online - Велинградчанин направи единствения нокауд на ММA турнир в Пазарджик 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Велинградчанин направи единствения нокауд на ММA турнир в Пазарджик
Публикувано 2014-10-07 18:13:07 от Темпо

Велинградчанинът Енчо Ангелов постигна внушителна победа на ММA турнир в пълната с любители на този спорт зала “В. Левски” в Пазарджик. За участие в гала вечерта на престижното състезание, в което се включиха известни ММA бойци като Станой Кобрата Табаков и Камен Георгиев, организаторите са изпратили покани до най-добрите професионалисти. Енчо Ангелов записа единствения нокауд за целия турнира, като си осигури победа още в първия рунд. Победата му носи актив в ранглистата на “България ММA” и бъдещи международни участия в ММA турнири.

След състезанието Енчо Ангелов сподели за читателите на “Темпо”: “В моя ъгъл на ринга бяха двама велинградчани: Тодор Парпулов - шампион по кикбокс за аматьори и трети на републиканския шампионат по карате шотокан и Пейо Мариновски - шампион по сан-да (китайски кикбокс), носител на първи дан (черен колан) по джудо и спортист на годината на Софийския университет “Св. Климент Охридски”. Двамата ми оказаха неоценима помощ при подготовката и по време на турнира. Част от подготовката ми протече в Италия, където работя и тренирам в доджо (зала) “Окинава” Аченаро, Наполи. След трите месеца в Италия тренирах още 2 месеца във Велинград, където спаринг-партньор ми беше Кирил Пачалов. Ползвахме фитнес залата на “Флекс 04”.
Енчо Ангелов и Тодор Парпулов призоваха родителите да поощряват своите деца да спортуват, защото спортът е здраве, дисциплина, мотивация да спечелиш. Велинград е идеално място за спорт с чистия въздух, възможностите за рехабилитация и гората в непосредствена близост до града. Но все още има много какво да се желае за развитието на спортове като тези, в които засега бойците разчитат на самоподготовка и помощ от приятели. Въпреки това успяват да достигнат високо ниво, доказателство за което е и последната победа на Енчо Ангелов в професионалния ММA турнир в Пазарджик.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


За да остане природа в България