Велинград - online - Пълна зала аплодира ансамбъл “Филип Кутев” 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Пълна зала аплодира ансамбъл “Филип Кутев”
Публикувано 2014-10-07 18:46:36 от Темпо

Концертите на Националния фолклорен ансамбъл “Филип Кутев” надхвърлят 7000 - у нас и по целия свят. Един от тях се състоя на 30 септември 2014 г. във Велинград, като честта да бъде домакин на културно събитие от такъв ранг заслужи НЧ “Васил Левски-1904” в кв. Каменица.

Ансамбъл “Филип Кутев” дойде във Велинград с част от своя състав, тъй като размерите на сцената не позволяват участието на всичките певци и танцьори. Спектакълът бе съобразен с това и изпълни на сто процента мисията, определена от неговия основател Филип Кутев - да “превежда” на сценичен език огромното многообразие от традициите на българската фолклорна школа. Всеки танц и песен показаха дълбокото познаване на нашия фолклор, съчетано с професионално изпълнение на високо ниво, което е запазена марка на НФА “Филип Кутев”. Залата бе препълнена, имаше много правостоящи и още повече аплодисменти като награда за труда и изкуството на изпълнителите.
Ден след концерта в редакцията на “Темпо” дойде семейство от Панагюрище, което е посетило концерта и сподели възхищението си от факта, че във Велинград са получили такава невероятна възможност да видят на живо НФА “Филип Кутев”. В същото време гостите от Панагюрище изразиха пълното си недоумение и възмущение, че на подобно събитие не е присъствал нито един представител на общината или на друга обществена институция или организация, за да поздрави артистите от ансамбъла и да им поднесе поне букет цветя. Панагюрци бяха категорични, че в техния град такъв фал не би могъл да се случи. Хубаво е всички да се вслушаме в това мнение и особено тези, на които сме дали правото и отговорността да представят Велинград.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води