Велинград - online - СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 14.10.14 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 14.10.14
Публикувано 2014-10-14 21:20:15 от Темпо

ЮБИЛЕЙ Народно читалище “В.Левски-1904” Велинград ще отпразнува 110 години от своето създаване. Юбилеят е двоен, тъй като съвпада с 25 години от образуването на Детско-юношеския ансамбъл за народни песни и танци “Здравче-венче”. Читалищните дейци канят велинградчани на тържествен юбилеен концерт на 17 октомври 2014 г. (петък) от 18.00 часа в Зала №1 на читалището.


СВЕТЛОГРАД Зам.-кметът на Ракитово Красимир Вандев и председателят на Общинския съвет Валентин Хаджимосков се върнаха от официална визита по покана на кмета на побратимения на Ракитово още през 1981 г. град Светлоград Вячеслав Лагунов. Поводът за гостуването бе отбелязването на 128-мата годишнина на Светлоград и 90-тата от образуването на Петровски район. Отношенията между Ракитово и Светлоград бяха възстановени през миналото лято, когато гост на кмета Любомир Петков беше кметът на Светлоград Вячеслав Лагунов.

СРЕЩА Исторически музей - Велинград, общината и инициативен комитет организират среща-разговор на тема “Владо Черноземски и атентатът на века”. Тя ще се проведе на 18 октомври (събота) от 11 часа в голямата зала на общината. Ще участват проф. Георги Марков, проф. Сево Явашев и Славчо Велков. След разговора ще бъде показан филмът “Атентатори и герои” от поредицата на БТВ “България: следите на терора”.

ИЗЛОЖБА В 17 часа на 16 октомври (четвъртък) в Художествената галерия във Велинград ще бъдат открити две изложби: графика и малка пластика на Румен Ракшиев и изложба кене на Недялка Русева-Ракшиева под наслов “Лале ли си, зюмбюл ли си”.

ЮНДОЛА С празнична служба в параклиса на Юндола ще бъде отбелязан 14 октомври - Петковден. Храмът носи името “Света Петка” и по традиция на всеки Петковден се раздава курбан за здраве и добруване. 14 октомври е празник и за велинградската Пневмологичната болница “Св. Петка Българска”.

ФИНАЛ На 8 октомври в Община Ракитово със заключителна пресконференция приключи проектът по ОП “Административен капацитет” за обучение на общински служители. Благодарност към екипа, реализирал проекта, изказа кметът Любомир Петков.

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води