Велинград - online - Велинград я обича 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Велинград я обича
Публикувано 2014-10-24 18:15:10 от Темпо

Преди повече от 13 години на един дневен концерт чух едно малко 5-6 годишно момиченце как пее молитвата на Иван Вазов “Дядо Господи, прости ми” и го запомних.
На 16 октомври същото това вече пораснало дете посрещна своите почитатели и гости в голямата зала на НЧ “Отец Паисий” и изпя същата песен в дует с друго малко момиченце и това бе началото на бенефисния концерт на порасналата Христина Влахова.

Името на Хриси е добре познато не само на велинградчани. С повече от 13 години на сцените у нас и в чужбина възпитаничката на Йорданка и Иван Казалиеви допринесе с талант, труд и много любов към песента, със спечелените награди, медали и Гранд при за престижа за марката ДЮВИШ “Звънче”.
С неспиращи аплодисменти, цветя и ставане на крака публиката даряваше всяка изпята от Хриси и приятелите й песен. За нея пяха специалните й гости от музикален клуб “Естрада” - Пазарджик с художествен ръководител Сийка Вълчева, най-добрата й приятелка - порасналото „звънче” Анелия Рачева и звънчетата Анжелика Денева, Калина Деспотска, Михаела Нанова, Ива Папаркова, Венелин Каленов, Иванка Алексиева, Николета Сачкова, Радка Узунова, Мариаям Маврова. За нея танцуваха шампионите от КСТ “Импулс” Диана Енчева и Борис Даскалов.
На своя бенефисен концерт Христина Влахова плака и пя, пя и плака и се раздаде на сцената докрай за мама и тате, за любимата класна Маня Велева, за своите почитатели и сбъдна своята мечта “Велинград да ме обича”. И да - в октомврийската вечер Христина Влахова получи всички доказателства, че нейната мечта вече е реалност и Велинград обича своето красиво, пеещо на шест езика момиче със слънчева усмивка. Колкото до доказателствата, ето ги: цветя, поздравителен адрес и 100 лв от кмета Иван Лебанов, връчени й от зам.-кмета Ася Хрисчева, цветя, плакети и поздравителни адреси от директора на нейното СОУ “Васил Левски” Емил Молов, от семейство Казалиеви и много други.
Своят бенефисен концерт Христина Влахова започна и завърши с песни по текст на Иван Вазов. Финалът на концерта бе най-силното и в същото време най-нежното признание направено от една дъщеря към своята майка: пред станалата на крака и аплодираща неспирно зала Хриси изпя своята любов и признателност с думите на поета “... ти два пъти ми майка беше.”
А моето пожелание към момичето, чийто творчески път мина пред очите ми, е: Хриси, аз вярвам, че твоят път през Живота е и ще бъде една красива и безкрайна Песен!
Веска Божкова

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай