Велинград - online - СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 21.10.14 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 21.10.14
Публикувано 2014-10-24 18:32:11 от Темпо

ОУП На 21 октомври от 17.30 часа в олямата зала на общината ще се проведе обществено обсъждане на Общия устройствен план (ОУП) на Велинград. Това е възможност за всеки гражданин и сдружение да изрази свое виждане за развитието на градската среда и да направи полезни предложения по темата.


МИГ Местната инициативна група (МИГ) “Белово, Септември, Велинград” обяви списък на проектните предложения по Седмата покана, които са преминала техническа оценка. Част от предложенията са на фирми от нашата община: ЕТ “Ваня - Ив. Тодоров” за вилна сграда за гости в Юндола, ЕТ “Орион 10 - Ст. Костянева” за ново оборудване на магазин и сервиз за горска и градинска техника, “Максотрейд 2014” ЕООД за оборудване на цех за производство на пелети във Велинград, ЕТ “Реджеп Фейзичауш-80” за вила за туристи в Сърница.

ОПЕРЕТА Смесеният хор “Славей” към читалище “Дружба” в Харманли подари една вълнуваща вечер на ценителите на оперетата във Велинград. На 18 октомври в НЧ “Отец Паисий” бе представена класическата оперета на Имре Калман “Царицата на чардаша”, в която хористите от Харманли показаха, че могат да бъдат и истински артисти.

ЧИТАЛИЩЕ Ракитовското читалище “Будилник” откри новия творчески сезон с ремонтирана библиотека благодарение на спечелен проект от Министерството на културата за 3500 лева. Първата изява за сезона бе изложбата живопис “Есенен зов” на димитровградският творец Жеко Димитров, съпътствана с авторски рецитал на дует “Симпатика”.

ФЕСТИВАЛИ В края на седмицата театралната трупа към НЧ “Отец Паисий” ще вземе участие в два фестивала. По покана на организаторите нашите самодейци ще се представят на театрални форуми в Самоков и Козлодуй.

ТЕАТЪР Театралната трупа “Искри и сезони” отново ще играе на велинградска сцена. На 23 октомври (четвъртък) в салона на читалище “В. Левски” в кв. Каменица ще видим романтичната комедия на Ан. Крим “Квартет за двама”. В главните роли са Искра Радева и Антон Радичев.

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола