Велинград - online - Човещината е жива 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Човещината е жива
Публикувано 2014-10-28 09:20:30 от Темпо

Над 1300 лева се събраха на благотворителния концерт в помощ на 13-годишния Идрис Пашалиев, който страда от онкологично заболяване. Събитието бе организирано от НЧ “Васил Левски-1904” по инициатива на детско-юношеския ансамбъл за народни песни и танци “Здравче-венче” - в знак на съпричастност към болката на семейството и с желанието да се помогне за скъпоструващото лечение на детето.

Благородната мисия бе подкрепена от всички участници в концерта: музикална школа “Звънче”, народният хор при ансамбъл “Чепино”, вокална група “Караоке”, ансамбъл за автентичен фолклор “Драгиново” и домакините от “Здравче-венче”. Те излязоха на сцената и дариха за каузата своите песни, танци, таланти. И показаха, че изкуството има още една, особено ценна мисия - да обединява хората и да ги прави по-добри. Салонът не беше пълен, но тук бяха съучениците на Идрис от СОУ “В. Левски”, които също са организирали акция за събиране на средства във велинградските училища.
Един малък концерт наистина показа, че човещината е жива, че има добри хора, готови да помогнат в беда. Това е много важна част от равносметката, но да не забравяме, че Идрис и семейството му се нуждаят от още доста средства. Публикуваме банковите сметки и дано има още щедри хора с желание и възможност да дарят пари за спасяването на момчето.
Темпо

Всеки, който желае да помогне, може да внесе средства в банковите сметки в СИБАНК, открити на името на бащата Юлиан Искренов Пашалиев:
BG12 BUIB 9888 1040 7272 00 - лева
BG91 BUIB 9888 1440 7272 00 - в евро

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай